Mobil 4

Motion för företag

De flesta tycker att gruppträning är både roligare och mer motiverande än att träna på egen hand. Gruppträningen skapar en härlig ”Vi-känsla” som sprider sig  bland medarbetarna. När personalen trivs och mår bra så gör även företaget det.
 

Jag erbjuder effektiv och rolig gruppträning på företag genom att locka fram den inre löparen som finns i oss alla. En gång i veckan tränar vi kondition, styrka och rörlighet i friska luften på en nivå som anpassas efter gruppen.

Att konditionsnivån är väldigt olika inom företaget är inget hinder. Tvärt om, det är vår styrka att alla kan vara med och alla blir motiverade när resultaten kommer.

Så här går det till

Jag kommer till er arbetsplats en fast dag och tid i veckan med rolig tidseffektiv träning, skräddarsydd efter arbetsgruppen. Ni får professionell vägledning mot bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Företagsmotion är en skattefri personalvårdsförmån som betalar sig direkt. Jag kommer till er och skräddarsyr friskvårdsarbetet.

Kickoff
Jag erbjuder lösningar för er företagskickoff.

Läs mer om Kickoff

Susanne har lång erfarenhet av löpning på olika nivåer och är skicklig på att skapa trivsel och glädje i sina träningsgrupper. Läs mer om Susanne.​

loading...

Kontakta mig så berättar jag mer! 

eller ring 
070–358 75 16