Mobil 4

Lite om mig

Jag heter Susanne Ljungström, är 58 år, långdistanslöpare, VD, löptränare & hälsocoach. 

Jag är en erfaren löptränare,  hälsospridare samt VD på företaget Gladan som jag grundat. Jag är envis, en obotlig optimist, har nära till ett skratt. Jag har själv tävlat löpning på elitnivå, utbildat mig till löptränare och studerat personlig utveckling och mental träning vid Skandinaviska ledarhögskolan i Örebro och Bosön samt har examen i folkhälsovetenskap vid Karolinska institutet i Stockholm och specialist-sjuksköterska i Halmstad och hälsopedagog vid Högskolan i Gävle.

Efter min långa karriär som långdistanslöpare vill jag hjälpa andra att hitta löpglädjen som jag tror finns i oss alla. 2004 vann jag SM-guldet i Marathon och jag har sex gånger varit bland de åtta första i Stockholm Marathon. Mitt personliga rekord är 2.38.15 från Berlin Marathon 1999. Jag har tillhört landslaget och tävlat i både EM och Finnkampen.

Min vision

Min vision är att får fler människor att upptäcka glädjen av fysisk aktivitet.

Min affärsidé

Löp & Hälsocoaching Gladan erbjuder motionsträning på företag till anställda samt effektiv gruppträning och löpteknik till såväl elitlöpare som motionärer.

Träningsresor

Något av det roligaste jag vet är att kombinera min löpning med att få uppleva nya platser. Jag arrangerar därför regelbundet träningsresor. Under 2017 har vi bland annat varit i Portugal och Pyrineerna och 2018 åker vi dit igen. Häng gärna med och ge dig själv en härligt träningssemester eller ett löparäventyr kombinerat med träning, sol, bus & bad.
aktuella träningsresor >

Mina böcker

Jag har författat två böcker som går att beställa direkt här på hemsidan. Gratis frakt.

Löparäventyret - på småväger genom Europa
En dagbok jag skrev när jag sprang hem från träningslägret i Portugal till Sverige.  Min vän Rune Larsson måttade med tummen på en Europakarta och sa “Här springer vi”.  Det blev 71 dagar, 379 mil genom  8 länder. Läs gärna mer & beställ bok  >

Glädje
En bok om den hälsosamma glädjen! Hur många gånger vi skrattar om dagen beror mindre på hur roligt det är och mera på hur vi tänker. Om vi fokuserar tankarna på möjligheterna, vad vi är tacksamma över, på glädjen, det roliga i tillvaron så blir det den verklighet vi faktiskt upplever. Läs gärna mer & beställ bok  >

loading...

Kontakta mig så berättar jag mer! 

eller ring 
070–358 75 16