Mobil 4

Löpträning i grupp - med dina behov i fokus

Mina löpgrupper passar såväl nybörjare som van motionär som vill ha rolig grupplöpning och se resultat snabbare.

Vi följer ett effektivt och varierat träningsupplägg och utnyttjar gruppdynamiken. Med mig som löpcoach erbuder jag 10 effektiva träningspass á 60 minuter. Du köper ett träningskort för 950 kr. laddat med 10 st träningar. Kortet är inte personligt så flera personer kan stämpla i samma kort. Det är heller inte bundet till en grupp, så det går att ta igen missad träning i annan grupp.

Gullbrandstorpsgruppen

NY GRUPP start  2/2 2022 Onsdagar 18.30 - 19.30   Passar dig som kommit igång med löpträningen men vill utvecklas och ha rolig gruppträning tillsammans i en grupp med inspiration av en professionell coach.

Samling vid parkeringen framför skolan i Gullbrandstorp. 

Galgbergsgruppen

NY GRUPP start 3/2  2022 Torsdagar 17.30 - 18.30 
För dig som behöver inspiration att komma igång med regelbunden löprtäning på ett skonsamt sätt. Jag coachar dig att hitta löpglädjen!
Samling på trappan nedanför tornet, vid motionsslingan  på Galgberget, Halmstad.

Löpteknik kurs

Efter överenskommelse.
Jag kommer till er träningsgrupp,  kompisgäng,  er arbetsplats eller till din förening vid ett eller ett par tillfällen och ger er en löpteknik kurs.   

Sommar löpninng Simstadion Brottet

Onsdagar 18.00-19.00   2022  
Passar dig som kommit igång med löpträningen men vill utvecklas och ha rolig gruppträning tillsammans i en grupp med inspiration av en professionell coach!
Samling utanför lilla entrén, (OBS! INTE Stora entrén) utgången borta vid bassängerna på Simstadion intill Prins Bertilsstig .

loading...

Kontakta mig så berättar jag mer! 

eller ring 
070–358 75 16